torstai 6. syyskuuta 2012

Kynsikalusteet ja säilytys

Olen ostamassa itselleni kynsipöytää!

Mun lakat ja kynsikamat ovat olleet pahvilaatikoissa, työkalupakissa, kaapissa, vetolaatikoissa ja muutamassa muussa paikassa, mutta mikään säilytyspaikka ei ole ratkaissut ongelmaa joka syntyy tavaroiden roudauksesta pöytään. Ne tarvittavat tuotteet jaksaa just ja just kantaa pöytään, lakata kynnet... Ja siihen ne sitten jääkin. Olkkarin pöytä näyttää aina kynsikamojen kaatopaikalta! Ajattelin ratkaista asian eristämällä kynsille oman alueen - Kynsipöydän.
Tai siis ostaisin kun löytäisin sopivan. En ole ostamassa mitään "oikeaa kynsipöytää" vaan jotakin asian ajavaa ja kotiin mahtuvaa.

Kynsipöydän pitäisi olla:
~ n50cm syvä
~ mustaruskea
~ riittävästi säilytystilaa joko pöydässä ja/tai hyllyä pöydän viereen
~ pöytä ei saa olla liian pitkä
~ Laatikkojen ja muiden säilytysratkaisujen pitää olla toimivat
~ Ei saa olla taustaseinää

Löysin toiveisiini sopivan tuotteen IKEAsta, ja päätin mennä katsastamaan Expeditin pöytäkokonaisuuden.
Kaikista hyvistä ominaisuuksistaan huolimatta (hyllyyn olisi saanut laatikoita ja kaappeja ostettua erikseen!), pöytä oli auttamattoman syvä - 79 senttiä! Tämä toimisi jos tekisi VAIN omia kynsiä. En tee kuin satunnaisesti kaverien kynsiä, mutta pöydän pitäisi täyttää (ainakin lähes kaikki) toiveeni, jotta siihen kannattaa investoida : ) Mutta 119€ ei olisi tästä todellakaan paha!

Tämä Lasse on naurettan halpa, 69 euroa kaapin kanssa. Lassessa ei ole sinänsä mitään vikaa, mutta se on ehkä vaaleampi kuin mitä toivoisin pöydän olevan. En myöskään tiedä miten ihmeessä tollasen kaapin saa toimimaan tämän pöydän kanssa. Tämä on 50 sentin syvyydeltään aika optimaalinen kynsien laittoon. Ehkä annan tälle vielä mahdollisuuden? Takalevykin on sellaisella korkeudella että toisella puolella pystynee istumaan.
...Oikeastaan nyt kun ajattelen, Lasse vois olla ihan jees!


Malm. Tää ei jotenkin sytytä mua yhtään, mutta kai tämäkin on ihan harkittava? Yhdistettynä esim. Expeditin hyllykköön tämäkin voisi toimia. 139€, 65cm syvyys.

Micket on kivoja. Paitsi että MIKSI (?!?) niissä on valkoiset ovet? En halua valkoisia ovia. Enkä tiedä jaksaisko niitä ruveta sit itse koristelemaan. Tietysti se vois olla ihan hauskaa. Tämä hieman pidennetty Micke on 69€, 50cm syvä. Mickellä on myös omia pöyrillä kulkevia laatikostoja.


Expeditin hyllyä saisi todennäköisesti yhdistettyä näihin hyllyttömiin vaihtoehtoihin... (59 euroa)


Ongelmana ei nimittäin ole pelkästään minkä pöydän haluaisin, vaan myös mihin saan sen mahtumaan! Olkkarissa on jo tarpeeksi yksiköirä ja tilanahtautta: Kaks tietokonetta, kolmen istuttava sohva, neljä hyllyä, telkkari ja piano. Keittiössä meillä olis perjaatteessa ainut tila, jos vanhan pöytämme saa pois alta : D Olen haaveillut tästä pöydästä, mutta miehen mielestä tää on kauheen ruma ja muka huono istua! Yks parhaiten tukevia tuoleja missä oon istunu!


Tää olis vielä tosi vähän tilaa vievä ja älyttömän söpö! : D <3

Tässä nyt yöksi pohdittavaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti