perjantai 31. elokuuta 2012

Ostoksia

Vastaanotin tänään kaksi Viis Ilusalongin pakettia!


Perimmäinen tarkoitukseni oli tilata lisää Mosaicin geelejä ja Finishing Wipe nestettä , tälläkertaa isommissa pakkauksissa. Kävi kuitenkin niin, että Crystalia ei ollutkaan 50ml purkeissa saatavilla - myöskään Finishing Wipea ei ollut. Tilauksen täytettyäni sunnuntai-iltana mietin että olisiko kannattanut laittaa sähköpostina kyselyä puuttuvien tuotteisen saapumisajoista."No tilaan ne sit myöhemmin, ihan sama". Tein tilauksen ja puuttuvat tuotteet unohtaakseeni tuli sitten tilattua kaikenlaista pientä... 

Seuraavana päivänä näitä kovasti kaipaamiani tuotteita löytyikin jo... >: ) Joten ei auttanut kuin laittaa toinen tilaus perään.

Tälläistä kahdesta paketista sitten kuoritui:


Värikartta
Sinänsä vähän turha ostos jos ei ole ihan toope värien kanssa (En tunnusta.). Toisaalta voi sisältää myös ihan mielenkiintoista tietoa jos perehtyy pikkupräntteihin!

Workbook - Kynsikoristeiden tehtäväkirja
Tämä nitomaton paperinivaska sisältää mallikuviointeja ja harjoittelutilaa. Tykkäsin erilaisista kukkaohjeistuksista, mutta nyt jos saisin valita uudelleen, en ostaisi. Ei ole mielestäni 20€ arvoinen.

Lasilevy
Tässä voinee hyvällä omatunnolla sekoitella esim akryylimaaleja!

Ovaalit kertakäyttömuotit
Multa löytyykin jo kestomuotit, ajattelin kokeilla näitä kertakäyttöisiä, kuinka toimivat, ovat kuitenkin käsittääkseeni paljon käytettyjä.

Crystallized - Swarovskistrasseja
Sävy on ihanan moniulotteinen, sopii kaikkien värien kanssa.

Opal glitter -  White
Tykkään tämäntyylisistä kynsilakoista ihan hulluna, joten varmasti kyseinen materiaali sopii myös rakennekynsimakuuni... : )

Mosaic pölykabuki
Aivan täydellinen! Todella ihana pieni ja siro, sairaan pehmeä mutta riittävän napakka, kauniin värinen ja miellyttävän tuntuinen kädessä. Tästä tuli heti suosikkini!

Mosaic Elastic & Crystal rakennegeelit 50ml
Olen ollut ihan tyytyväinen Mosaicin geeleihin, vaikkei mulla olekaan ollut muita kunnon geelejä. Pikkasen noi paksut rakennekerrokset polttelee, vaikka niiden ei kai pitäisi? Viskositeetti on musta mukavan kiinteää, mutta silti juoksevaa, tasottuu nopeasti ja nätisti. Molemmat 15ml purkit alkoivat olla niin vähissä että piti sijoittaa näihin isompiin pakkauskokoihin.

Face Mask
Ajattelin että kun joskus silloin tällöin tulee muidenkin kynsiä laitettua (ja omia myös) ei hengityssuojain olisi pahitteeksi, kyllä sitä pölyä kerkee keräämään koulussa ja työharjotteluissakin.

Brush Pads
Ajattelin kokeilla näitä sivellinten siistimiseen, tavallisista liinoista lähtee liikaa "karvaa" siveltimiin. Mukavan paksuja ja kiinteitä olivat ainakin ensisilmäyksellä.

Finishing Wipe
500ml ei lopu onneksi ihan heti, jos sitä koko tonkkaa ei vedä olkkarin lattialle...

Asetoniton kynsilakanpoistoaine (Laventeli)
En ole vielä päättänyt tykkäänkö tuoksusta vai en, mutta tätäkin siis riittää hetkeksi. Löysin tonkasta lillumasta ilmesesti jonkun muurahaisen, se oli tosi iso! : D Aattelin eka että se oli hometta mutta ei näköjään... Ties mistä oli pulloon päässyt.



Tässä vielä aiemmin tällä viikolla saapunut Ihanat kynnet lakkatilaukseni:


Pink voltage,   Towel boy toy,   Nova,  Techno  ja  Luxe and Lush

Minun piti ostaa oikeasti vain äidilleni tuo Techno, mutta tuo 2 - 3 hintaan paketti oli niin hyvissä väreissä etten voinut olla ostamatta sitä. Myös Luxe and Lush oli pakko saada pakintäytteeksi....


Kiinnostaisiko tietää jostakin tuotteesta enemmän? Haluaisitko kuulla tuotteiden hintoja? Oletko tilannut Viis Ilusalongilta? Jaatko ihastukseni valitsemiini China glazen lakkoihin? 

Jaa ajatuksesi ja kokemuksesi!

1 kommentti:

  1. Tämä postaus oli hyvä ja kiinnostava, joten odotan tulevia innolla :)

    VastaaPoista